Съвършена красота (Beleza Pura)

30 серия

Гилерме е щастлив, че Жоана е премислила. Дерматоложката му обяснява, че това е било условие, поставено от Елеонора, за да се грижи за децата. Жоана разглежда документите на Гаспар и се изненадва, че не го познава.

Норма побеснява като научава какво е направила Елеонора. Сузи се опитва да говори за Раул с Норма, но инженерката се извинява, че няма време за разговори.

Андерсон се присмива на Ракели. Ивет съветва дъщеря си да потърси Робсон, но тя се страхува да не би той да си помисли, че се интересува от него, само защото сега е богат.

Меу Бем опакова всичко на Гилерме, за да се премести и открива компактдиска с оригиналния проект. Без да знае за какво става дума, тя отново го слага в книгата.

Раул се опитва да разкаже за връзката му със Сузи, но Норма не го слуша.

Дебора измисля оправдание пред Фернанда, сменя дрехите си в коридора и отива на среща с Едуардо.

Норма разказва на Ренато, че Жоана ще работи Гилерме и предлага да саботират клиниката. Ренато споделя за разочарованието си от Матеус (Елена) и го кани на питие.

Ивет се разстройва, когато Жоана споменава името на Гаспар пред нея. Фризьорката се моли Гаспар отново да изчезне от живота ѝ.

Клаус се ядосва, защото директорката спира топлата вода, а децата страдат от това, че трябва да се къпят със студена. Директорката заплашва да го изгони, ако продължава да я обвинява.

Едуардо и Дебора се срещат в киното.

Ивет отрича, когато Бетао я пита дали познава Гаспар.

Ракели моли Гаспар да ѝ даде адреса на Робсон.

Жоана не вярва на Клаус, когато той ѝ разказва за ситуацията в сиропиталището.

Ракели отива в къщата на Робсон.

Ренато посещава Жоана в клиниката.

Гилерме се изненадва, когато научава, че Норма е купувачката на неговия апартамент.