Съвършена красота (Beleza Pura)

27 серия

Гилерме казва на директорката на училището, че Доминик не би могла да си тръгне с някой непознат, но тя му напомня, че всеки ден различен човек идва да я вземе и че много често Гилерме закъснява. Елеонора се притеснява от безотговорността на Гилерме и казва, че при никакви условия той няма да се грижи за децата.

Сузи завежда Доминик да ядат сладолед. Малката се прибира в дома и казва, че една приятелка на Гилерме я е потърсила в училище.

Норма е сигурна, че Елеонора ще отведе племенниците си.

Адамастор завежда Гаспар в и имението по молба на Робсон. Гаспар казва на Робсон, че ако подпише пълномощното, Жозе Енрике може да използва богатството му.

Гилерме моли за помощ Жоана, тъй като се страхува да не изгуби децата. Жоана разговаря с Доминик и усеща, че това е било капан.

Елена дава съвети на Ренато как да покори една жена.

Елеонора казва, че Норма има право и че Гилерме е безотговорен тип. За нещастие на инженерката, тя решава да не се връща в Джояня и да се установи в Нитерой, където може да сформира едно щастливо семейство с Гилерме. Норма казва, че Гилерме не е способен да признае, когато греши. Елеонора получава цветя с извинителна картичка от Гилерме.

Клаус не понася като вижда как директорката на сиропиталището наказва едно момче.

Шейла настоява Жозе Енрике да предложи пари на Гаспар.

Луиза решава да стане доброволка в сиропиталището, за да помага на Клаус.

Дебора казва на Едуардо, че може би децата им имат право, тъй като двамата не уважават паметта на починалите си половинки.

Елеонора показва на Жоана цветята, които Гилерме ѝ е изпратил и казва, че ще бъде жената, която ще го вкара в правилния път.