Съвършена красота (Beleza Pura)

15 серия

Гилерме и Ренато се скарват.

Полицията приближава кораба и нарежда на похитителите да е предадат. Луиза, Андерсон, Клаус и Фернанда изпадат в паника.

Доминик плаче, защото е сама в къщата. Помага ѝ управителя на сградата.

Раул и Сузи се приближават за целувка, но асансьорът отново тръгва. Сузи си тръгва, а Раул се ядосва, че не е взел телефонния ѝ номер.

Клаус, Андерсон, Луиза и Фернанда са отведени в полицейския участък, където ги поемат от отдела за малолетни и непълнолетни.

Ивет и Ракели виждат репортажа за отвличането на кораба и разпознават Андерсон... Едуардо вижда Луиза. Пристига Дебора и казва, че дъщеря ѝ също е замесена.

Гилерме има кошмар със загиналите в катастрофата. Управителят на сградата идва с Доминик и обвинява Гилерме, че е безотговорен.

Жоана отива в полицейския участък в Ивет и научава, че Клаус е замесен в отвличането на кораба. Фернанда и Клаус са обвинени, а Андерсон и Луиза са освободени.

Ракели посещава Робсон на една от работите му.

Жоана и Гилерме се скарват заради Клаус.

Сузи казва на Норма, че се е запознала с един невероятен мъж в асансьора. Норма разказва на Раул за приятелката си. Той я харесва, но нищо не разкрива.

Фернанда и Луиза се оплакват вкъщи заради това, че родителите им са приятели.

Съдружник в конкурентната компания казва на Норма, че са решили да наемат Гилерме.

Адамастор казва на Шейла и Жозе Енрике, че Олаво е имал един роднина.

Ерик открива, че Асумпсао е бедна.

Норма отговаря на телефонно обаждане от професор Антунес за Гилерме. Премества срещата между двамата за друго място, но не предупреждава инженера.