Не ме оставяй (A que no me dejas)

137 серия

Каролина в опасност!

След осуетяването на бягството с племенницата ѝ, Хулиета негодува срещу Валентина и се заклева да си отмъсти на нея и на всички от семейство Мурат. И тъй като се опитват да я заловят, тя успява да избяга. Все пак не иска отново да я вкарат в затвора и да попречат отново да изпълни плана си да замине далеч с Адриана.

Мау и Каролина излизат със своите групи по гмуркане. Когато са в морето, на голяма дълбочина, тя започва да има проблеми с оборудването си и има затруднения при дишането. Мау се опитва да я спаси и да я изведе по най-бързия начин на повърхността... Дали ще я спаси?!

Алмудена разговаря с Алан в опит да изясни недоразумението и впечатлението му, че излиза с Хайме. Като научава всичко, Алан не може да избегне чувството на вина. Неговото възхищение към нея се увеличава, защото е била лоялна до последния момент.

Най-накрая, Валентина решава да се срещне с блогъра, за да разбере кой стои зад всички романтични поеми. Планът ѝ се проваля, когато той не се появява и я оставя сама на плажа. След случилото се, Вали решава, че е настъпило времето да поговори за чувствата с Мау и да разкрие пред него любовта си...