Не ме оставяй (A que no me dejas)

133 серия

Кампанията на Мау!

Настъпва деня на представяне на кампанията на Мау. С това събитие се опитва да запази и защити моретата и морските обитатели, както и да събуди съвестта на хората, които да обърнат по-голямо внимание за опазването на планетата.

Като вижда, че мечтата на Мау се сбъдва, Валентина не може да не изпитва възхищение от него. Тя му подарява една красива гривна, която винаги да му напомня, че може да осъществява целите си, независимо от препятствията, с които се сблъсква.

Моника се завръща от пътуването си до Париж и посещава Освалдо в затвора, където си дава сметка, че е започнала да изпитва нещо повече към него. За това и се почувства неудобно при това посещение, защото приятелството ѝ с Анхелика я спира и не ѝ позволява да се отдаде на истинските си чувства.

С помощта на Мирна, асистентката на Алмудена, Леонел подготвя последните подробности от своя план да развали храната, която ще се сервира по време на кампанията. По този начин, гостите ще си тръгнат с разстройство, а дискредитирането на Маува ще е неизбежно.