Не ме оставяй (A que no me dejas)

132 серия

Рене между чука и наковалнята!

Директорката на затвора е все така подозрителна за мистериозното изчезване на Силвия. За това решава да влезе тайно в дома на Хулиета и да потърси следи, които да ѝ помогнат да разбере къде се намира... Дали ще открие голямата тайна на Хулиета?!

Рене отказва да признае бебето, което Каролина очаква и се опитва да се измъкне от тази отговорност на всяка цена. Като научава това, Илеана се изправя лице в лице с него и използва шантаж, за да го заплаши и му заявява, че може да разкрие истинските му намерения пред Гонсало.

Анхелика не успява да определи своите чувства. За това решава да остане в Париж и да се опита да накара Дебора да признае престъпленията на Леонел. Тя иска да го вкара в затвора, но... дали го прави заради Освалдо или заради Гонсало?!

Адриана достига своя лимит и ѝ писва от крайно импулсивното поведение на леля ѝ. Като усеща този краен отказ, Хулиета отново изпада в своите епизоди на депресия и си спомня онези дни на страдание заедно с брат си Адриан, а това събужда огромната ѝ омраза към семейство Мурат.