Не ме оставяй (A que no me dejas)

86 серия

Рене и Леонел се обединяват!

Валентина разпитва Мау за предполагаемите му чувства към нея. И преди той да успее да обясни, Вали приема коментара на Ракел като част от болестта ѝ. Така, тази ситуация остава като едно неприятно объркване.

Еухенио решава да си даде време, за да се наслади на слънцето в Маува. За нещастие, когато се съблича, портмонето му изпада и предоставя на Леонел доказателство за истинската му самоличност. Като научава, че сина на Гонсало е в хотела, Леонел се възползва от възможността, за да се обедини с него и да разрушат всички Мурат.

Анхелика иска да напусне работата си в Маува под лошото влияние на Леонел. След като научава, че Гонсало плаща заплатата ѝ, тя започва да го вижда в неблагоприятна светлина. Убедена е, че той има задни помисли за нея.

Накрая Валентина взема решението да отвори сърцето си за Гонсало и го моли за извинение, че го е ненавиждала през всички изминали години. Развълнуван от затоплянето на отношенията с внучката, Гонсало възнамерява да започне връзката си с нея от нулата като ѝ предложи цялата си подкрепа и безкрайната си любов.