Не ме оставяй (A que no me dejas)

74 серия

По следите на богатството!

Каролина получава поста в Хотел Маува. Това ѝ дава шанс да се сближи с Мау и да прибере част от богатството му. И за да извлече максималното от тази ситуация, Каролина е посъветвана от майка си да започне да учи езика на жестовете.

Мау и Хайме работят по рекламна кампания: „За един по-син свят“, с която целят да запазят морската флора и фауна. Този проект е само началото на една голяма мечта – Мау да намери начин да се сближи отново с Валентина в своя свят.

По стечение на обстоятелствата, Рене търси начин да се сближи с Валентина. Той ѝ се представя под името Еухенио Сандовал и така успява да я омае и да получи важна информация. Интересът му към Валентина се заключава в това да научи какво е финансовото положение. В резултат научава, че тяхното финансово положение е много по-добро от това на семейство Мурат.

Гонсало и Мау се скарват, когато става ясно, че 30% от акциите на Хотел Маува са продадени на непознат. Те свикват събрания, за да се запознаят с новия съдружник, който се оказва, че е Леонел.

Как ли ще реагира Гонсало?!