Не ме оставяй (A que no me dejas)

65 серия

Отново заедно!

Любовта е такава... понякога не се предава, друг път умира, а понякога е вечна като тази, която Адриан изпитва към Паулина. За това, Триана решава да сложи край на годежа им и да му даде свободата.

След доста тежки моменти, Рене се събужда от комата. Като вижда Паулина и баща си, той изгубва контрол над емоциите си и ги изгонва от живота си завинаги. Моника не иска да гледа как страда сина ѝ, тя го подкрепя и моли Гонсало да ги остави да живеят на мира.

При завръщането в Пуерто Есперанса, Гонсало получава ужасната новина, че Дебора и Леонел са откраднали всичките пари от банковата му сметка, оставяйки го в руини. Алфонсо предлага своята помощ, защото не иска да вижда как приятеля му затъва.

Накрая, Валентина и Мау се завръщат от Испания с новината, че Триана няма да идва. Замислена, Паулина решава да изясни мислите си преди да започне да се надява да се събере с Адриан отново. Най-изненадващо, двамата се срещат. В един магически момент и без никакви думи, двамата отново слагат ново начало на своята връзка и голяма любов.