Не ме оставяй (A que no me dejas)

46 серия

Трагедията на Нурия!

Животът е като виенско колело – понякога си горе, понякога си долу. Докато Паулина се радва на майчинството, Нурия изпада в немилост след смъртта на детето си. Залепена от болката от загубата на наследника на богатството на семейство Мурат, тя избухва срещу сестра си като я обвинява за всичките си нещастия.

Нещастното стечение на обстоятелства за Нурия, се отразява и на Леонел, който остава без никакъв шанс за обещаващо бъдеще. И в крайна сметка, Гонсало се възползва от ситуацията и поставя ултиматум на Леонел, когото иска вън от живота на дъщеря си.

След трагедията на Нурия, Инес е опустошена от загубата на внука си и като вижда колко страда дъщеря ѝ. И Гастон също се възползва от ситуацията и не губи време, за да се сближи с нея като ѝ предлага подкрепа и стабилност. От този момент, двамата започват да откриват истинските чувства.

Като вижда колко близки са станали Гастон и съпругата му, Гонсало изгаря от ревност и я умолява да споделят заедно тези трагични за семейството моменти. Инес, обаче, е разгневена от неговите упреци и настоява, повече от всякога, да подпише документите за развод.