Не ме оставяй (A que no me dejas)

41 серия

Нито награди, нито наказания, само последствия!

В живота няма нито награди, нито наказания, само последствия. Нурия е разобличена след като се оказва, че оценките ѝ от университета са фалшиви. Тя е задържана за подправяне на документи. Леонел, като неин съучастник, също трябва да си плати. За това той трябва да действа бързо, за да не се окажат и двамата зад решетките.

Елиса постига своето и продава имота, който Гонсало е прехвърлил на името на Моника. И така, една нова война започва между тях. Гонсало не смята да стои със скръстени ръце и смята да действа, за да накара тъща си да си плати за деянието.

Хайме и Адриан са номинирани за най-престижната награда за реклама в Мексико. Събитието е насрочено за след пет месеца и се организира точно от агенцията, в която работи Паулина.

Камило и Паулина изненадват всички с новината за нейната бременност. И с проблемите, които има със сестра си, проблемите около наследника на семейство Мурат започва да се разпалва.

Накрая, Хулиета отново преспива с Еулате, който се е възползвал от нея заради доказателствата, които обвиняват Гонсало. Но Одет присъства на срещата и така тя научава, че между двамата съществува връзка, от която самата тя може да се възползва, за да си отмъсти.