Не ме оставяй (A que no me dejas)

40 серия

Не всичко е такова, каквото изглежда!

Заплахите на Гонсало никога не са били напразни. Сега Гастон се оказва застанал на пътя му, а той и Инес много добре се разбират и имат специални отношения.

Междувременно, в Испания, Доня Ремедиос гледа на карти Таро, за да види какво го очаква Адриан. Тя ясно вижда, че и в бъдеще той ще има проблеми със сестра си. Освен това, съдбата му е подготвила изненада – ще стане баща; и ще открие нова любов.

По време на медения месец, неуважителните коментари и ужасното поведение на Нурия провокират Леонел и той избухва. И в изблик на гняв, той разкрива истината за нейната бременност – много добре знае, че не той е бащата на детето, което тя очаква.

Както изглежда, животът на Моника е на път да се промени. Гонсало получава документите за развод и подготвя сватба изненада. Но не всичко е такова, каквото изглежда – съдията, който осъществява церемонията, не е друг, а Силвестре, верният съучастник на Гонсало.

Паулина постига голям успех в първата си работа. За да отбележат този успех, Камило подготвя романтична вечеря. Водени от емоциите, двамата се отдават на страстта...