Не ме оставяй (A que no me dejas)

30 серия

Без нов шанс!

Най-лошото на предателството е, че никога не идва от страната на някой непознат. И сега, след като Гонсало е паднал от своя пиедестал, Инес решава да се отдалечи от мъжа, който я е лъгал в продължение на години и да сложи край на брака им.

Маурисио не знае какво е станало и започва да се притеснява, след като не успява да открие Паулина и Инес в къщата. В отчаяното си желание да ги открие, той тръгва да ги търси, без да подозира за опасностите, с които може да се сблъска по улиците.

Гонсало е разгневен, а семейството му е против него. Той научава за предателството на Леонел, който е разкрил неговата тайна. За да избегне неблагоприятни последствия, Нурия се намесва и заявява, че очаква дете от него.

Паулина иска да си върне любовта на Адриан и да му сподели, че ще стават родители. Адриан, обаче, е изпълнен с омраза и презрение и не ѝ позволява да каже каквото и да е. Той заминава за Испания. Безутешна след неговата реакция, Паулина решава да не го моли повече и да продължи напред без него.