Не ме оставяй (A que no me dejas)

28 серия

Края на лъжата!

След разкритие за истинския Гонсало, Инес остава парализирана като научава, че съпругът ѝ е бил способен да я лъже в продължение на години. Тази жестока новина повлиява на здравето ѝ и дори поставя живота ѝ в опасност.

Паулина реагира бързо, като вижда как майка ѝ пребледнява и изпада в безсъзнание. Тя я закарва в болница и едва сдържа мъката си.

Гонсало излиза извън контрол, когато научава, че Нурия е предизвикала гнева на Елиса. Той с мъка приема факта, че тайната му е разкрита и се чувства опустошен от мисълта, че може да изгуби Инес и че собственото му семейство му обръща гръб.

Моника научава, че собствената ѝ майка е разкрила истината за връзката ѝ с Гонсало. Изпълнена с гнява и притеснена за здравето на Инес, решава да я изгони от дома си, за да ѝ попречи да продължи с обичайното си поведение и опити да контролира живота ѝ и живота на децата ѝ.

Накрая, лекарите определят диагнозата на Инес. И като по чудо, тя оживява след инфаркт. Но все пак, състоянието ѝ продължава да е тежко, което още повече притеснява Гонсало и го кара да се чувства виновен.