Не ме оставяй (A que no me dejas)

27 серия

Всичко излиза наяве!

Решена да не позволи на баща си да налага волята си, Паулина търси своите полу братя, за да ги увери, че ги приема и въпреки забраните на Моника и Гонсало, те могат да се срещат като семейство.

След новината за годежа на дъщеря си, Гонсало изяснява положението с Леонел. Той го заплашва, ако отмени сватбата. Гонсало взема мерки, за да избегне империята му да попадне в ръцете на един непознат и взема решението да определи синовете си Алан и Рене като бъдещите собственици на неговия бизнес.

Нурия научава чрез Леонел за съществуването на своите полу братя. Тя се опасява, че ще изгуби парите, които ѝ се полагат и решава да се изправи пред Моника. Тя я предупреждава, че ще унищожи децата си, ако не остави на мира Гонсало.

Като вижда агресията на Нурия и заплахите срещу внуците ѝ, Елиса не сдържа повече своя гняв и решава да разкрие тайната на Гонсало пред съпругата му.

Инес, която изненадващо научава новината, е недоверчива към грубите действия на съпруга си. И след като е сложен край на лъжата, кои ще са най-засегнати? Какво ще стане в семейство Мурат?! Дали Инес е способна да прости тази изневяра?!