Не ме оставяй (A que no me dejas)

25 серия

Опасни решения!

Като ангел, паднал от небето, Адриан се превръща в герой като спасява живота на Паулина. Освен че срещата им е изненада, тя се превръща в неподправена сцена на любовта.

Планът на Нурия е да превърне Леонел в баща на детето ѝ. И двамата си играят с любовта, но Леонел не се поддава лесно, тъй като има по-голяма цел – да остане с богатството на семейство Мурат.

Паулина заплашва баща си да разкрие истината, ако той веднъж завинаги не реши с кого иска да изкара остатъка от живота си. Дали ще избере Моника или Инес?! Съдбата на Гонсало е на път да се промени...

Рене е заинтригуван от реакцията на баща си, когато се запознава с Паулина. Той е любопитен и иска да получи обяснения. Точно така той се среща с Нурия и разкрива, че Пау не е само негова приятелка, но и наполовина сестра.

След срещата с Адриан и като научава, че той заминава за Испания, Камило решава да разсее Паулина от всичките ѝ проблеми. Но за нещастие, още един инцидент се случва. Тя се почувства зле и е откарана в болницата. Докато тя си мисли, че здравето ѝ е в опасност, се осъществяват тестове, които установяват, че... тя е бременна.

Какво ще направи, за да не срещне никога повече Адриан?!