Не ме оставяй (A que no me dejas)

23 серия

Стига вече!

Адриан е решен да забрави своето любовно разочарование и за това приема стипендията за специализация в Испания. Като научава това, Одет не губи шанса да го последва и да се опита да влезе в живота му. Тя се надява да запълни празнотата, останал след раздялата му с Паулина.

Алфонсо и Камило се изправят лице в лице с Гонсало. Те разкриват, че са запознати с истината за измамата, която е извършил. Притиснат в ъгъла, Гонсало се оправдава и се изкарва жертвата в случая. С това той избягва по нататъшно разпитване.

Влошеното здравословно състояние на Хулиета е видно за всички, особено сега, когато тя се страхува, че ще бъде изоставена от брат си. Дори се опитва да направи така, че да изгуби спечелената стипендия.

Гонсало иска да си върне всички документи, които го уличават за извършена измама срещу семейство Олмедо. Той изпраща един от съучастниците си да разреши проблеми, който накрая наранява физически Хулиета.

Паулина и Маурисио вземат важно решение – да продължават да се срещат с Рене и Алан, въпреки категоричната забрана, която е наложила майка ѝ. Те се уговарят да се видят, но този път не го правят на плажа, а вкъщи, където се срещат с Гонсало. Как ли ще реагира, когато научи истината?! В каква посока ще поеме връзката между баща и дъщеря?! Дали това ще сложи край на тайните на Гонсало?!