Не ме оставяй (A que no me dejas)

19 серия

Сватбата!

Паулина и Адриан се гледат един друг пред морето, на фона на прекрасен следобед, заобиколени от близки и най-близки приятели... Това е мечтата на двамата преди Хулиета да промени плановете им.

Отчаянието завладява Нурия, която потвърждава, че нейното неразположение се дължи на бременност. Ужасена от тази новина, тя планира да се отърве незабавно от детето, което очаква, а това поставя на втори план провалянето на сватбата на сестра ѝ.

Гонсало все пак решава да присъства на сватбата на дъщеря си и да се опита да оправи отношенията си с Инес. С пристигането си, той е неприятно изненадан от факта, че Моника и децата ѝ присъстват и той се вижда принуден да ги изгони от празненството.

Всички очакват пристигането на булката... Адриан е притеснен от нейното закъснение и започва да се напряга. И за изненада на всички присъстващи, Паулина отказва да се омъжи като изтъква като причина любовта, която изпитва към Камило.

Адриан е много разстроен след декларацията на Паулина. Преди да успее да излее своя гняв срещи Камило, той е задържан от полицейски агенти по обвинение трафик на наркотици...

Дали това е скрития коз на Гонсало, който използва, за да попречи на сватбата на дъщеря си?! Какво ли ще направи Адриан?! Дали това ще е края на тяхната любов?!