Не ме оставяй (A que no me dejas)

10 серия

Да се влюбиш отново!

След сцената на ревност от Адриан, Паулина решава да го потърси, за да изясни положението и да му обясни, че не е разбрал правилно нещата. Гневът и болката вземат връх и той заминава за Плая Линда, отказвайки се от голямата си любов.

От друга страна, Хайме е завладян от отчаяние, след като изгубва всичките си клиенти по вина на Гонсало. Без друг вариант, той решава да затвори агенцията в Пуерто Есперанса и да замине да работи с братовчедите си.

За да не поема излишни рискове, Гонсало хладнокръвно разрешава ситуацията с Моника. Той моли за помощ Алфонсо – да потърси нов дом за децата му и така да отдалечи максимално двете си семейства.

Хулиета започва да свърва нишките, които свързват баща ѝ и Гонсало. И в опита си да разруши семейство Мурат, тя се опитва да намери доказателства, които да потвърдят измамата, която е извършил.

С надеждата да си върне мъжа на живота си, Паулина прави последен опит и успява да убеди Адриан в думите си. Двамата си прощават, подновяват връзката си... и се отдават на страстта с телата си...