Не ме оставяй (A que no me dejas)

8 серия

Между чука и наковалнята!

След инцидента с Маурисио, плановете на Паулина поемат в нова посока. Любовта, която изпитва към малкия Мау ѝ попречва да замине за Плая Линда, за да започне нов живот далеч от семейството си.

От друга страна, Адриан приема ситуацията като още едно изпитание. Той е изправен пред дилемата дали да се откаже от плановете си или да сложи край на годежа си с Паулина.

Междувременно, Камило демонстрира, че чувствата му към Пау не са се променили. И сега, повече от всякога, той иска да знае дали може да се надява за малко местенце в нейното сърце...

В Плая Линда, нещата с агенцията вървят много добре. Интегрирането на Адриан в екипа внася значителни подобрения. Одет се опитва да спечели доверието и обичта на Адриан, въпреки че трябва да играе мръсно, за да постигне желаното.

Според Моника, Гонсало живее в сянката на Инес и е неспособен да направи каквото и да е. За това, тя решава да го заплаши, че ще разкрие тайната му, ако той не даде полагаемото място на нея и децата им.

Накрая, Адриан решава да изчака колкото е необходимо и да не слага край на връзката си с Паулина. Но Нурия, която не спира да го тормози, успява да посее семето на съмнението и ревността у него.