Не ме оставяй (A que no me dejas)

5 серия

Възможност за Камило!

Паулина и Адриан са принудени да крият любовта си. За това те се преструват пред всички, че не се обичат. Те искат да предпазят връзката си и да не позволят Хулиета да влезе в затвора.

Дълговете на Едгар към мафията го поставя между чука и наковалнята. Ако не плати тлъста сума, животът му е в опасност. За да се сдобие с необходимата сума, той предлага попечителството над сина му Маурисио на цена, която само Гонсало може да плати.

Новината за осиновяването на Маурисио въобще не се харесва на Нурия. Нейната неприязън към детето е известна. Тя не смята да стои със скръстени ръце и е решена да го изгони от дома си...

Камило се завръща в Пуерто Есперанса. Баща му решава да го разпита за семейния бизнес. Скоро той може да поеме финансовите дела и може да е близо до Паулина.

Гонсало остава спокоен след като научава, че дъщеря му е прекъснала всякакви връзки със семейство Олмедо. Нурия се опитва да получи своето и се опитва да я натопи на всяка цена.

Така Паулина е проследена от сестра си и е разкрита пред семейството. Камило се страхува какви може да са последствията и се застъпва пред нея. Той излъгва, че двамата са решили да възстановят връзката си.