Не ме оставяй (A que no me dejas)

4 серия

Една любов с условия!

Хулиета излага живота си на опасност като загубва здравия си разум след презрението на Адриан. В опит да измъкне брат си, тя решава да решава да приеме хлор и така да остави Паулина с чувство за вина.

След като научава за плановете на Хулиета, Паулина на мига предупреждава Адриан. Той се изпълва със страх и тръгва да ѝ помогне, като се надява да не пристигне прекалено късно... Дали Хулиета ще преживее този ужасен инцидент?!

В това време, в дома на семейство Мурат, Инес се ужасява като вижда на какво унижение е бил подложен Маурисио. Чело, бавачката, предупреждава семейството, че не за първи път го е виждала в такова тежко състояние и се страхува за живота му. Всъщност Едгар просто го приема като пречка в своите планове.

Завистта на Нурия става видима след като се разкрива истината за инцидента между Хулиета и Паулина. Когато Гонсало научава, заплашва да съобщи на властите за опит за убийство.

От страх да не види Хулиета зад решетките, Паулина приема условията на баща си и обещава да сложи край на връзката си с Адриан.