Валтер Авасани (Walter Avancini) — Режисьор

Сериали

Бодли и рози O cravo e a rosa 2000 г.
Габриела Gabriela 1975 г.
Златни окови Algemas de Ouro 1969 – 1970 г.
Скокът на котарака O pulo do gato 1978 г.