Ксимена Дуке (Ximena Duque)

Месторождение: Кали, Колумбия

Рейтинг:  7.67  (141 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Ксимена Дуке от много малка усеща, че има призвание за актриса. Като малка постоянно е изнасяла представления пред най-близките си. За това семейството й я подкрепя, когато решава да се пробва в тази област. В училище се записва в театралния кръжок, където са първите й изяви пред по-широка публика.

Отраснала без баща - майка й сама я отглежда, след като се развежда, когато Ксимена е още малка. Двете са много близки и двете са като първи приятелки. Един ден, майка й решава да промени нещо. Двете се преместват в Маями, за да започнат нов живот и да постигнат мечтите си. За да осъществи най-голямото си желание - да бъде актриса, Ксимена се записва за участие в реалити шоуто „Protagonista de Novela".

В Маями, Ксимена започва да учи актьорство, дикция и работи върху премахване на акцента си. Тогава тя разбира, че в тази индустрия не е толкова лесно, колкото си е мислела. Всеки път, когато е искала да се откаже, майка й я е подкрепяла и й е давала сили, за да продължи. И сега, майка й е нейното доверено лице.

Ксимена за участието си в теленовелата „Чужди грехове"

Как оценяваш своя опит в тази теленовела? - Това, което най-много ми хареса е усещането да съм част от семейство. Така чувствах всички от екипа.

Какво те притесняваше най-много през дългите снимачни дни? - Тъй като съм поспаливка и ми е трудно да ставам в 6 часа. Но го правех с удоволствие, защото актьорската игра е моето призвание.

Каква е разликата между персонажа ти и теб? - Мария е много внимателна, докато аз съм много смела. Не веднъж ми правеха забележка, че трябва да се държа като Мария, а не както е обичайно за мен. А аз съм много силна и по-уверена от нея.

Кое изкуство ти харесва най-много? - Харесва ми актьорството. Харесам живописта, но нямам талант за това. Опитвам се да пея, но и това не е за мен. Това, което ме очарова е актьорството. Смятам, че добре се справям.

Източник: gdp-coleccionistas.blogspot.com