Виктория Онето (Victoria Onetto)

Пълно име: Виктория Белони Онето (Victoria Belloni Onetto)
Дата на раждане: 26 Юни 1973 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Хуан Блас Кабайеро (Juan Blas Caballero)
Деца: дъщеря – Ева (2006 г.)
Височина: 167 см

Рейтинг:  5.00  (1 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Виктория Онето е аржентинска актриса, позната от множество теленовели и филми.

Като малка, Виктория е живяла в дома на баба си по майчина линия. Баща ѝ е бил военен при генерал Хуан Перон и е бил убит, когато майка ѝ е била бременна с нея в петия месец. Родителите ѝ са искали да я кръстят или Викторя, или Глория. По-късно, майката на Виктория се омъжила за втори път и тогава, три години по-късно, се ражда сестра ѝ Мария. Когато Виктория била на 14 години, майка ѝ се развела, а на Виктория ѝ се е наложило да започне работа. Съвсем случайно ѝ предложили да опита като актриса и на нея идеята ѝ допаднала. Така започнала да учи театрално майсторство и до сега сама се издържа. На 20-годишна възраст Виктория е напуснала дома, за да се пренесе при годеника си.

Нейното семейство винаги е имало отношение към изкуството. Дядо ѝ по майчина линия е бил художник, който е оставил след себе си над 600 картина. В началото, Виктория е искала да се занимава с класически танци, но, както често става в живота, случайно си намира работа в телевизията.

Виктория споделя, че винаги е била лидер. В училищните постановки винаги са ѝ поверявали ролята на принцесата.

Актрисата е много активна и винаги се занимава с нещо. Най-големият период, през който си е почивала от театъра и камерите, е бил три месеца. В началото на 2001 година тя заминала с годеника си за Ню Йорк, САЩ, където той защитил дисертацията си.

Виктория не си се представя като актриса на 50 или 60 години. Не знае с какво ще се занимава, но едва ли ще продължи дълго с актьорството.

Актрисата не се подлага на диети, но се занимава с йога. Предпочита, обаче, да кара по-често велосипеда си, отколкото да се поти в залата.

В свободното си време обича да слуша музика и да чете книги.

През април 2006 година тя се е снимала гола за мъжкото списание „Play Boy“.

Източник: latinoparaiso.ru