Виктор Дриха (Víctor Drija)

Пълно име: Виктор Антонио Дриха Вивас (Víctor Antonio Drija Vivas)
Дата на раждане: 16 Януари 1985 г.
Зодия: Козирог
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Анита Вивас (Anita Vivas) - хореограф, и Антонио Дриха (Antonio Drija) - танцьор

Рейтинг:  8.50  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Виктор Дриха е венецуелски актьор, певец и танцьор. Виктор се описва като мечтател, предпазлив, ученолюбив и много романтичен младеж. От съвсем малък мечтае да бъде певец и от тогава се подготвя, за да постигне мечтата си. След като завършва liceo Andrés Bello, се премества заедно с цялото си семейство в САЩ.

Започва да танцува на 5-годишна възраст, а да пее – от 11. 4 години по-късно претърпява катастрофа, в следствие на което изоставя танците за известно време. Тогава се посвещава изцяло на пеенето. В RCTV води две програми – „Ruta de las Mañanas“ и „Video Time“, а през 200 година - „Rugemanía“.

Докато е в САЩ, той участва в песни на Талия и Оскар де Леон, танцува за Шалим, Алехандро Санс, Хуан Луис Гера, Авентура и др. изпълнители.

След като се завръща във Венецуела, той става изпълнител в рекламната кампания на Coca-Cola, както и на рекламите за напитки по време на Световното първенство по футбол през 2006 година в Германия.

По-късно разговаря с Мария Беатрис Падрон (María Beatriz Padrón) – продуцентката на сериала „Somos Tú y Yo“, която го убеждава да се яви на прослушване за сериала. По време на прослушването, той спечелва сърцата на всички и е избран единодушно за участие в продукцията, след като преминава всички необходими прослушвания и препитвания.

За бъдещето – той мечтае да стане певец и композитор и много известни певци да изпълняват негови композиции. Освен това мисли да се възползва от възможността да се развива и като актьор.

Източник: www.venevision.net