Тере Лопес-Тарин (Tere López-Tarín)

Дата на раждане: 3 Септември 1973 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Леон, Гуанахуато, Мексико

Рейтинг:  10.00  (4 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Тере Лопес-Тарин е мексиканска актриса. От съвсем малка показва своите артистични наклонности и често се е изявявала по семейни събития като певица. В резултат на това, подкрепяна от семейството, тя е посещавала курсове по балет, танци, китара, пиано и пеене. Освен това се занимава и с различни спортове, като джудо и гимнастика. Дебютира във филма на брат си „Hacia el siglo XX“.

След това, вниманието на Тере се насочва към драматичните изкуства. Тя се премества в САЩ, за да получи по-добра подготовка като актриса. Учи в Rollins University в Орландо, Флорида. Там получава много строго и професионално обучение. Посещава и актьорско студио в Ню Йорк, САЩ. Спомняйки си думите на семейството за пътуването до Япония, тя решава да посети тази страна, където започва да се възхищава на училището Kabuki Theatre. Но за нейно нещастие, много училища, които развиват древните форми на изкуство, не приемат за обучение чужденци, а още по-малко жени. Известно е, например, че Kabuki Theatre мъже изпълняват дори и женските роли. Това, обаче, не попречва на един от най-бележитите актьори от Kabuki Theatre да я забележи и дори да помогне на любопитната актриса да опознае древното изкуство.

След завръщането си от Япония, тя работи в различни интернационални продукции – САЩ, Франциця, Испания. Тя продължава да се занимава с кино и театъра на международно ниво. За своите изяви тя е получила признанието на критиците и награди от различни фестивали.

Източник: www.teretarin.com