Силвия Наваро (Silvia Navarro)

Пълно име: Силвия Анхелика Наваро Барва (Silvia Angélica Navarro Barva)
Дата на раждане: 14 Септември 1978 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Ирапуато, Гуанахуато, Мексико
Родители: баща Луис и мащеха Лойда
Близки: двама братя – Луис Едгар и Ерик, и една сестра – Дафне
Деца: син - Леон (7 септември 2015 г.)

Рейтинг:  7.67  (193 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Силвия Наваро е учила актьорско майсторство в школата на TV Azteca, Centro de Formacion Actoral (CEFAC). Възпитаничка на Раул Кинтания (Raul Quintanilla) и Ектор Мендоса (Hector Mendoza).

Освен на малкия екран, Силвия се появява и на големия екран, както и на театралната сцена. Силвия притежава естествена красота, която не остава незабелязана - участва в рекламни кампании на различни компании.

Силвия Наваро дълги години работи за TV Azteca, но през пролетта на 2007 година получава предложение от Televisa да стане част от актьорския състав. След разговори с управата на TV Azteca и липсата на перспективи, тя напуска канала, чрез който става известна не само в Мексико, а и по цял свят с ролята си на Палома в теленовелата „Когато бъдеш моя".

Силвия живее в Мексико сити и се радва на популярност. Доволна е от своята артистична кариера.

Голямото й хоби са танците.

Обожава да пие Кока-Кола.

Харесва музиката на Шакира, Луис Мигел, Рики Мартин и Фернандо Делгадийо.

Обича животните - в дома си има три кучета, една персийска котка и две канарчета.

При снимките на теленовелата „Перла" през 1998 година, Силвия си партнира с Леонардо Гарсия, в когото се влюбва. Тя винаги е отричала пред медиите това и е твърдяла, че Леонардо е идеалния мъж, но се е влюбил в Перла (персонажа й).

Следващият й партньор на снимачната площадка на теленовелата „Каталина и Себастиан" наистина става нейно гадже. Те открито признават връзката си. Серхио признава, че се е разделил със Силвия, защото е била прекалено луда за неговия вкус.

Слухове винаги се носят около Силвия и екранните й партньори. Може би приказките са предизвикани от добрата игра пред камерите и „химията" между тях.

Интересното е, че Силвия признава, че изпитва панически страх от вероятността да се ожени и да има деца.

Източник: www.imdb.com , www.sweb.cz/s_navarro/