Скарлет Ортис (Scarlet Ortiz)

Пълно име: Скарел Евис Скарлет Пачеко (Scarlett Evis Ortiz Pacheco)
Дата на раждане: 12 Март 1974 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Юл Бюркле (Yul Bürkle) - актьор
Деца: дъщеря - Барбара Бриана Бюркле Ортис (10 март 2010 г.)

Рейтинг:  7.43  (318 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Скарлет учи в началното и средното училище към колежа Inmaculada Concepcion, а след това постъпва университета Central de Venezuela (1992), където изучава психология, но не успява да завърши образованието си, тъй като взема участие в конкурса Мис Венецуела. След това издържа 14 нива по английски език в CVA, като в това време се поготвя за кариера в областта на рекламата и маркетинга, която също изоставя заради участие в програмата Nubeluz. Тя не завършва нито едно от образованията си, които заемат доста голямо време, но тя никога не е смятала това за загуба на време.

С такива възприятия за живота, Скарлет се бори за това, което иска да постигне, като в същото време бъдещата актриса винаги се е опитвала да уважава и да поставя на първо място своите идеали и своето семейство.

Любовта в теленовелите: никога не се е влюбвала в актьорите, с които се е снимала в теленовелите, тъй като винаги е успявала да разделя работата от личния живот. Тя винаги е знаела, че думите “Обичам те” трябва да се доказват, а произнесени на снимачната площадка – това не е нищо повече от безсъзнателно казана фраза в процеса на работа.

Началото: първата й целувка по телевизията е била ужасна, тъй като дълго са работили върху нея. Тя е с Луис Фернандес, който с големи подробности й обяснява как да я направи, за да не допуска нищо излишно.

Завещание за децата: не мисли да направлява живота им със себе си, а само да им показва пътя без да се намесва

Патриотизъм: Скарлет много обича Венецуела и не иска никога да я напуска