Сабрина Сеара (Sabrina Seara)

Пълно име: Сабрина Сеара Пара (Sabrina Seara Parra)
Дата на раждане: 27 Март 1985 г.
Зодия: Овен
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  9.70  (10 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Сабрина Сеара е венецуелска актриса. Предците й са испанци, които са емигрирали в Южна Америка по време на гражданската война. Тя е от третото поколение, което се е родило във Венецуела. Признава, че като най-малкото дете в семейството, тя е израснала, глезена от близките си. Завършва училище в Каракас, след което учи една година в САЩ, тъй като има желание да опознае нови култури. При завръщането си във Венецуела, тя се записва да учи връзки с обществеността.

От съвсем малка, Сабрина се интересува от актьорството и манекенството. На 16 години участва в реклами като модел, след което посещава курс по актьорство при Маркос Рейес Андрадес (Marcos Reyes Andrades) и получава стипендия за академията 1BC към RCTV за една година при Ралф Кинар (Ralph Kinnar).

През 2005 година участва в „Unitario Maria Lionza“ за RCTV, „Guayoyo Express” за Televen. През 2007 година участва в „Gato Tuerto“ отново за Televen, но печели световна известност с ролята си на Марина в теленвоелата „ISA TKM“ за Nickelodeon. Venevision й възлага главната роля в теленовелата „Los Misterios del Amor“ през 2009 година. 

Източник: www.venevision.net