Роберто Плантиер (Roberto Plantier)

Дата на раждане: 26 Май 1977 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Мексико сити, Мексико

Рейтинг:  7.04  (23 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роберто Плантиер започва кариерата си през 1996 година в театъра в постановки като „Los Invasores" и „Los cuervos están de luto". Следващата година има специално участие в пиесата „Mi amigo el Unicornio". Дебютира на големия екран с роля в късометражния филм „¿Oyes eso?", а през 2001 година дебютира на малкия екран с роля в теленовелата „Когато бъдеш моя".

Роберто Плантиер отблизо...

През 2007 година, Роберто Плантиер подписва договор с Telemundo и се снима за първи път в проект на САЩ. Това е теленовелата „Чужди грехове", в която интерпретира Чарли, синът на лошата Инес (Катерин Сиачоке), жена, която е объркана и не знае кой е истинския му баща - Мануел или Рохелио. Чарли се влюбва в Глория, най-добрият му приятел е Диего и в един момент става любовник на Елса.

Какво означава за теб професията актьор?

Актьорството е вътре в мен, аз съм драматичен във всичко в живота си. Както обичам да казвам, животът е една теленовела, защото са ми се случили толкова много неща, че много прилича на сценарий. Харесва ми да интерпретирам персонажи, които са различни от мен в реалния живот, това е нещо уникално. Помня, че когато бях някъде на 7 години насочвах лампи като прожектори и изнасях монолози и подобни неща пред майка ми. За това моята игра е токова естествена. Персонажът ми Чарли е невероятен, най-добрият в кариерата ми.

Знаем, че си много суеверен...

Имам татуировка на лявата ръка. Това е символ на Маите за изобилие. По време на снимките на „Чужди грехове" носех гривна, която ми подариха в Мексико и я използвах заради персонажа. И сега я нося, защото вярвам, че тя ми помага в моменти на депресия, гони злото и ми помага в работата.

Винаги си искал да бъдеш актьор. Как приеха тази новина твоите родители?

Родителите ми са разведени откакто бях на шест години. Сега имам много добра връзка с баща ми. Той не искаше да ставам актьор и се опитваше да ме убеди да стана адвокат. Записах се и учих няколко семестъра, но установих, че това не е за мен. За разлика от него, майка ми винаги ме е подкрепяла. Майка ми е моето доверено лице, човека, когото най-много обичам. Тя знае всичко за мен, дори и най-малките подробности. Тя винаги е искала с баща ми да имаме добри отношения. Майка ми ме научи на много неща - любов към семейството и хората, които са около мен, да бъда благодарен на живота за всичко, което ми поднася; да имам вяра в себе си. От баща ми съм научил да казвам истината направо и съм му много благодарен за това.

Преди да станеш актьор, какво си работил?

Работил съм като продавач в ресторант за бързо хранене и като касиер в банка в продължение на 3 години.

Страдал ли си от любов?

Плакъл съм заради любов, когато съм се чувствал наранен. Имах сериозна връзка в продължение на 4 години и при раздялата, много трудно се възстанових, тъй като беше много болезнено изживяване за мен. Връзката и раздялата на родителите ми също бяха много тежки за мен.

Как се грижиш за физическата си форма?

Полагам много усилия, защото съм склонен да трупам килограми. За това много внимавам какво ям. Харесвам десерти и бонбони, но не ги ям, защото веднага ми се лепят, а също така ми влияят на здравето. Посещавам спортната зала всеки ден, пия по три литра вода и ям предимно пилешко месо. Истината е, че много ми харесва, когато съм в добра форма и изглеждам добре.

Каква е голямата ти мечта?

Много бих искал да продуцирам и режисирам филм, това е най-голямата ми мечта.

Източник: www.gdp-coleccionistas.tk