Рикардо Далмачи (Ricardo Dalmacci)

Месторождение: Неапол, Италия

Рейтинг:  6.68  (34 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Рикардо Далмачи е роден в Неапол. На пет годишна възраст родителите му го завеждат в Мексико. На 17 години той отива в родната Италия, но след 2 години се връща в Мексико. След смъртта на баща му, дон Дженаро, който е оказал огромно влияние в живота му, Рикардо заминава да учи в Остин, щата Тексас, САЩ. Докато завърши бакалавърска степен по изкуство, му се е наложило много да работи, за да може да се издържа: той работи по ресторанти, които предлагат италианска храна и като е започнал като сервитьор, той достига до главен готвач. Изглежда, че този опит му е от полза, защото освен много добър актьор, той е и превъзходен кулинар. Като завършва учението си, Рикардо веднага се връща в Мексико и започва своята кариера в Televisa, един от най-големите канали.

В своя първи сериал “Alcanzar una estrella” изиграва главната отрицателна роля. След това той взема участие в американския приключенски сериал “Acapulco Heat”. Негова партньорка е Катрин Оксенберг, известна с ролята си в нашумелия сериал “Династия”. Сред теленовелите с участието на Рикардо са международния хит “Bendita mentira”, “La jaula de oro” (с участието на Един Гонсалес), “Mi pregunta traviesa”, “Tres mujeres”, “DKDA Suenos de Juventud”. След това той се снима в първата еротична теленовела, заснета от телеканала на Плейбой – “Латински любовник” в ролята на Самуел Вентура.

След това идва ролята на Чамай в сериала “Amor Descarado”, която донася на Рикардо безкрайната любов на зрителите. От този момент, лицето му практически постоянно присъства на екрана. Не успял да завърши все още снимките на “Amor Descarado”, без ден почивка дори, Рикардо започва да изгражда образа на идеалния съпруг и баща Панчо Салватиера в сериала “Осъдена” с Габриела Спаник в главната роля. Покрай този сериал се развихри и скандала с дъщерята на “Пумата”, след който беше уволнен изпълнителят на главната роля Маурисио Ислас. На големия екран Рикардо е участвал в следните филми: “Solo con tu pareja”, “Matrimonio y Mortaja”, “Chico”, “Deadly eyes”, “Alta Tension”, “Modern Rhapsody”, “Amores Perros”.

По характер Рикардо е спокоен, добър съпруг и освен това е интелигентен, също като баща си. Много обича да танцува, да се разхожда по плажа, да чете и пише статии на актуални и сериозни теми.

Мнението му е много субективно, не се поддава на чужди влияния, интересуват го въпросите свързани с нищетата, доброто и злото, непонятните окултни сили, обича да разчупва обичайните стереотипи. 

По материали на www.riccardodalmacci.com и www.imdb.com

Източник: www.imdb.com