Рикардо Абарка (Ricardo Abarca)

Пълно име: Рикардо Гилермо Абарка Лоуман (Ricardo Guillermo Abarca Lowman)
Дата на раждане: 1 Юни 1986 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Морелия, Мичоакан, Мексико

Рейтинг:  7.56  (32 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

След шест години актьорско образование, участие в музикални групи, концерти, четири записани диска, няколко участия в новели две театрални постановки и няколко серии в телевизията, Рикардо Абарка се показва като актьор с голям опит, въпреки младостта си.

Рикардо е по-познат като Ричи откакто става член на групата М5 (2002 г.), която кара хиляди девойки в различни латиноамерикански страни да мечтаят. Споменатата група е второто поколение на популярната група „Magneto", ставайки известна с песента си „Vuelva, vuelva". Неговата работа е била не само да пее с прекрасния си глас във всяка романтична тема, но също така да показва своето грациозно тяло по време на изявите на сцената, изпълнявайки хореография, заучавана с дълги дни обучение. Заедно с М5, Ричи обикаля из целия континент, реализирайки концерти, промоции и срещи с пресата.

По тези и други причини, младежът става известен като истински актьор, тъй като кариерата му започва преди да влезе в света на музиката. На 15 години, той участва в мюзикълите „Vaselina" и „Jesucristo Súper Estrella". Името му се появява в списъка на актьори на новели като „Velo de Novia" (2003), „La niña de la Mochila Azul" и „Rebelde" (2004).

Благодарение на опита си, Рикардо пристига в студията на Telemundo-RTI и е поканен да се снима в новелата „Amores de mercado" (2006 г.) с персонаж, който го променя като актьор. По време на снимките на тази теленовела, той се запознава с Диана Нейра, колумбийска актриса, която изиграва негова годеница в историята, но тази връзка излиза извън рамките на снимките и тя става негово гадже.

Рикардо не си почива в своята подготовка. Докато е в Колумбия, той се възползва от възможността, за да продължи актьорското си образование, което е започнал преди 8 години в Мексико в Centro de estudios y Capacitación Artística. Участието му в новелата „Виктория" не е никакъв проблем за него - персонажът му, Сантяго, е непокорен младеж, който се занимава с музика. Така мексиканският актьор отново се потапя в познатия свят на музиката.

Източник: gdp-coleccionistas.blogspot.com