Рейналдо Джанечини (Reynaldo Gianecchini)

Пълно име: Рейналдо Сисото Джанекини младши (Reynaldo Cisoto Gianecchini Junior)
Дата на раждане: 12 Ноември 1972 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Биригуи, Сао Паоло, Бразилия
Родители: Елоиса Елена, пенсионирана учителка и Рейналдо (старши), професор по химия
Близки: сестри - Клаудия и Роберта
Височина: 186 см

Рейтинг:  6.96  (52 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Като млад, Рейналдо се изявява като модел. Започва да играе на 6 години в училище. Завършил е висше образование със специалност право, но никога не е практикувал.

Мечтата му е била да стане актьор, но я изоставя заради кариерата на модел. Той е успешен модел в продължение на осем години. Две от годините живее отвъд океана, в една къщичка в Париж. Винаги е обичал да обикаля градове като Ню Йорк, Лондон, Берлин и Милано. Той не се чувства щастлив с това си занимание, за това решава да се отдаде на актьорската професия.

През 2002 година Джани е избран за изключителен можел на Армани за Бразилия, позиция, която запазва и в момента.

Габи и първата слава...

Докато се занимава с професията на модел, той се запознава и започва да излиза с журналистката и телевизионната водеща Марила Габриела (Габи). Това става през юли 1998 година. Става известен като неин приятел. Слуховете гласят, че тя е с 24 години по-възрастна от него и спекулират с това, че той е с нея, за да може да напредне в професията на актьор.

Джани се връща в Бразилия и влиза в школата на Жосе Селсо Мартинес. Под негова режисура, Джани участва в две театрални постановки.

През 2000 година, той изиграва първата си главна роля в теленовела, “Lacos de familia”. Ролята му на младеж, който се влюбва в по-възрастна жена подклаждат слуховете около него, особено след като Джани и Вера пътуват до Япония, за да заснемат някои сцени.

Следват други роли в различни теленовели, но връзката му с Габи надживява слуховете. През 2003 година се разпространиха слухове за женитбата на Джани и Габи, но те не се изпълниха и двамата продължават да живеят без брак.

След завършването на теленовелата “Da cor do pecado”, Рейналдо реши да си вземе почивка. Слуховете твърдят, че той мисли да отиде в Лос Анджелис, за да опита късмета си и в Холивуд...