Паула Бевилака (Paula Bevilacqua)

Пълно име: Паула Бевилака Асанти (Paula Bevilacqua Assanti)
Дата на раждане: 13 Юли 1980 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Кристобал Ландер (Cristóbal Lander) от 24 февруари 2013 година
Деца: син – Кристобал (5 март 2013 г.)

Рейтинг:  10.00  (1 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Паула Белавака е венецуелска актриса и модел. Влиза в артистичния свят на 17-годишна възраст с участия в реклами за Кока-Кола, Hit, Chinotto, Digitel, Maestro, Banco República, Cocosette, Chevrolet Aveo, Doritos, Crema Pond's и др. Именно тогава тя открива страстта си към актьорството.

Академичната си подготовка е преминала в Teatro Luz Columba с преподавател Нелсон Ортега (Nelson Ortega) и при Маркос Рейес Андраде (Marcos Reyes Andrade). Преминала е курс по изразяване в Централния венецуелски университет през 2004 година.

Дебютира като актриса в канал RCTV с роля в теленовелата „La Invasora“. Следват „El Desprecio“ (2005-2006), „Мъжко момиче“ (2004-2005) и участие в сериала „Chao Cristina“ през 2008.

След това преминава в канал Venevision, където се снима в теленовелите „Aunque Mal Paguen“ (2006-2007), „La Vida Entera“ (2008-2009), „Harina de otro Costal“ (2010) и „La Viuda Joven“ (2010-2011).

Успоредно с работата си в телевизията, актрисата участва в театрални постановки и води радио предаване.

Паула обича всякакъв стил музика. Сред любимите ѝ изпълнители са Франко де Вита, Алехандро Санс, Ромео Сантос и Виктор Мануел.

Сама Паула се описва като предпазлива, дисциплинирана и чувствителна. Не понася лицемерието и лъжата. Твърди, че никога не съжалява за нещата, които прави.

След като актьора Кристобал Ландер се разделя с Габи Еспино, тя започва с него и е била под напрежение да не би да се върне при бившата си съпруга, от която има дъщеря. Когато е в последния месец на бременността си, под претекст, че ще участва в снимки на дрехи за бременни, в ефир на телевизионно предаване Кристобал ѝ предлага да се омъжи за него и тя приема. Сама споделя, че се е оказала поканена на собствената си сватба, която е била доста скромна, но изпълнена с емоции.

Източник: venevision.com