Патрик Делмас (Patrick Delmas)

Месторождение: Париж, Франция
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Мария Фернанда Кортес (María Fernanda Cortés)
Деца: син Хулиан (26 февруари 2001 година)

Рейтинг:  6.45  (38 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Всяка сутрин Патрик Делмас се събужда с твърдото решение да откаже цигарите, но така и не се преборва с този свой порок. За него по-лесно се е оказало научаването на испански език, когато пристига в Колумбия през май 1996 година, за снимките на филма „Corazón caribe" в Санта Марта и Картахена. Там той се запознава и с жената, която става негова съпруга.

Роден през 1966 година в предградие 16 в Париж, Патрик пробва да учи за адвокат, а след това се интересува от журналистика и политически науки, докато накрая разбира, че призванието му е да бъде актьор и се записва в театралната академия.

В Колумбия - заради една жена!

Невероятният кавалер с френско име от „Грозната Бети" и „Isabel me la veló" признава, че той много прилича на своите персонажи!

Неотразим френски акцент - това е най-добрата препоръка. Като се добави към това и красив външен вид и прекрасна усмивка, това прави отказа на такъв мъж невъзможен. Въпреки своя дългогодишен стаж в теленовелите, Патрик признава, че при снимките на „Грозната Бети" многократно са го спирали на улицата, за да го помолят да завоюва Бети. Актьорът признава, че това е от любимите му новели, но не заради това, че самият той участва в нея, а защото краят е неочакван и разкрива реално как един мъж може да се промени заради любовта на една жена.

Патрик признава, че е полудял по една колумбийка. Преди години, той пристига в Колумбия по работа и се запознава с Мария Фернанда. Като всеки влюбен мъж, той се връща няколко пъти, само за да се види с нея. Накрая се оженил за нея, защото не понасял да бъде разделен с нея.

Работи в театъра редом с актьори като Робинсон Диас и Консуело Лусардо. Всичко се променя, когато го канят да играе в теленовелата „Грозната Бети", а след това и в „Isabel me la Veló". Тъй като е решен да бъде заедно със съпругата и сина си, Патрик вече не зависи само от договорите и актьорството. Той има рекламна агенция, в която използва своите знания като актьор, а и Мария Фернанда е до него неотлъчно и му помага.

Патрик Делмас признава, че основният мотив да остане в Колумбия, е била жената на неговия живот, но също така той е очарован от латиноамериканския начин на живот, музиката и хората. „Във Франция хората са прекалено рационални, а тук блика енергия и именно това ми трябваше" - казва той.

През 2005 и 2006 година получава награди за най-добър актьор в поддържаща роля за превъплъщението си като Анибал Монтес в теленовелата „Вдовица на мафията".

Източник: www.colarte.com , www.elcolombiano.com