Патрисия Васкес (Patricia Vásquez)

Месторождение: Меделин, Колумбия
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Себастиан Кастея (Sebastián Castella) – тореадор
Деца: дъщеря – Атенеа (27 септември 2010 г.)

Рейтинг:  10.00  (3 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1976.

Патрисия Васкес е колумбийска актриса и модел. Съвсем млада, тя започва да позира и се налага като добър модел. Има епизодична роля, като модел, в теленовелата „Грозната Бети“. Дебютира с главна роля в теленовелата „Любов на скорост“.

Специализирала е в продължение на 4 години драматични изкуства в Испания. В началото е искала да се занимава с журналистика, но е открила очарованието на актьорската професия. Не се е оставила успехът на първата ѝ роля да ѝ замае главата и от тогава не спира да учи и да се усъвършенства.

Със съпруга си – френския тореадор Себастиан Кастея, с когото имат седем години разлика, са се венчали с ритуал на маите. И двамата не вярват в гражданския или църковния брак. За тях духовната връзка между двама души не може да определя от правила, налагани от обществото или църквата.

Една от най-големите мечти на актрисата и модел е била да стане майка. И тя се наслаждава на осъществяването ѝ. Всеки миг споделя със съпруга си и дъщеря си, с които живее в Севиля, Испания. Не се отказва от интересни роли, но предпочита максимално много време да бъде с най-близките си.

В свободното си време обича да се занимава с йога и пилатес. Друга нейна голяма страст е фотографията – не тръгва на никъде без своя любим фотоапарат.