Пабло Ечари (Pablo Echarri)

Пълно име: Пабло Даниел Ечари (Pablo Daniel Echarri)
Дата на раждане: 21 Септември 1969 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Семейно положението: женен
Съпруг/а: Нанси Дуплаа (Nancy Duplaa), актриса, от 2002 година
Деца: дъщеря, Морена Ечари, и син Хулиан (април 2010 г.)
Височина: 197 см

Рейтинг:  7.05  (63 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Продавач в бижутерия, бивш курсант и работник в павилион, в един прекрасен момент разбира, че иска да бъде актьор. Неуверен в себе си, честен и любещ син, Пабло Ечари не успява веднага да пробие в актьорските среди.

Пабло от близо:

Любимо ядене: месо с гъби.

Любима напитка: бира.

Любима група: INXS.

Порок: цигари.

Достойнство: честност.

Недостатък: неувереност.

Верен... само когато е влюбен.

Обича...

Да посещава родителите си, обожава обедите с тях в неделя.

В работата – обича да прави това, което го увлича.

Получава... много любов от хора, които много го обичат.

Дънките... са най-доброто изобретение.

Независимост и свобода... харесва да открива изход от затруднено положение сам.

Ненавижда...

Лошите дни... има ужасен характер.

Да изглежда зле... старае се за своята външност.

Неговата неувереност... толкова е неуверен в себе си, че прави опити да се промени в това отношение.

Страховете му са... от болката и разрушението (като форма на смърт)/

Утрото... не обича да става рано, още по-малко, когато е лято.

Детство...

Пабло Ечари се е дорил 3.100 кг на 21 септември 1969 година в клиниката „El hispanoamericano“ в Авелянеда, квартал на Буенос Айрес. Привърженик на независимостта. Определя се като „ужасно момче“. Завършва средно училище и се превръща в учител по трудово, но не е спирал да търси своето истинско призвание. След това посещава различни курсове: по рисуване и английски. Работил е като продавач на бижута, курсант, а също така и продавач на дрехи в павилион.

На 18 години Пабло започва да изучава театрално майсторство при Лито Крус и осъзнава, че иска да бъде актьор. След това научава, че канал 9 търси актьор, който да партнира на Пабло Раго в „Amigos son los Amigos“ („Приятели, само приятели“). Той отива на пробата, но след известно време му съобщават, че са наели друг актьор.

Когато навършва 23 години, настъпва неговия звезден час: подписва договор за участие в „Solo para parejas“ („Само за двойки“), където се снима заедно с Виктория Онето и Емилиано Какзка и др. През 1995 година получава главната роля в „Inconquistable Corazon“ („Неумолимо сърце“), където се превъплъщава в Чарли, учител, който има намерението да завоюва сърцето на Моника (Паола Крум), която обича Гонсало (Пабло Раго). Тогава той си пуска дълга коса и получава удовлетворение, че превъзхожда Пабло Раго в любовта на девойките към него. През 1996 година изиграва Гастон в „Por siempre Mujercitas“, който си съперничи с баща си за любовта на женитe.

През 1997 година има възможността да играе в „Mia, solo mia“ („Моя, само моя“) заедно с Андреа дел Бока. Провалът на тази теленовела в Аржентина позволява на Пабло да стане известен в други страни. През тази година играе и във филма „El signo“ („Знакът“) заедно с Каролина Папалео. Тази работа показва, че Пабло може да се снима не само в сериали и може да бъде много галантен младеж.

След това успява да привлече вниманието на публиката и открива свой собствен бар в Палермо Виехо „Петият камък“. Няколко месеца в пресата пишат само за караниците и сдобряванията с приятелката си (с която е бил в продължение на 5 години), Наталия Орейро.

Следват участия не само в телевизионни проекти и филми, но и участия в театъра.

Въпреки големия си успех, Пабло не харесва славата, която си е изградил на голям любовник. Много често играе заедно със съпругата си, Нанси Дуплаа, с която се запознава по време на снимки – през 200 година играят главните роли в теленовелата „Los Buscas de siempre“, след което заявява пред всички, че тя е голямата му любов и в реалния живот.

Източник: www.imdb.com , persona.rin.ru