Николас Носети (Nicolás Nocetti)

Пълно име: Николас Носети Клер (Nicolas Nocetti Klehr)
Дата на раждане: 1 Ноември 1976 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина
Височина: 182 см
Цвят на очите: небесно син
Цвят на косата: тъмно кестеняв.

Рейтинг:  9.50  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Николас Носети е аржентински актьор и модел. През 2006 година в Аржентина се запознава с една жена, която завладява сърцето. Тя напуска Аржентина и се завръща в Колумбия, от къде е, а Николас усеща, че ще умре без нея. За това един ден събира багажа си и я последва в Колумбия. Сега той смята Колумбия повече за свой дом и не мисли да се завръща в Аржентина.

Често му задават въпроса дали има някаква роднинска връзка с модела и актриса Андрея Носети и той не се изморява да повтаря, че колкото и да му се иска, нямат никаква кръвна връзка. Преди да се захване с актьорство, той е учил електромеханика и право в Аржентина. Изкарва курсове по драматични изкуства в Escuela de Teatro е Буенос Айрес при Раул Серано (Raúl Serrano). След пристигането си в Колумбия, посещава курсове по телевизионно актьорство. Освен, че играе в театъра, Николас води и телевизионно предаване през почивните дни. Снимал се е множество реклами и е участвал в рекламни кампании.

Работата в телевизията, футболът и компанията на годеницата му го правят много щастлив. През почивните дни обича да се събира с приятели и да ритат топка.

Източник: www.gabrielblanco.cc