Наташа Клаус (Natasha Klauss)

Пълно име: Наташа Алехандра Растаплавосиус Арондо (Natasha Alejandra Rastapkavicius Arrondo)
Дата на раждане: 25 Юни 1975 г.
Зодия: Рак
Месторождение: Кали, Колумбия
Семейно положението: женена с един развод
Деца: едно
Височина: 154 см

Рейтинг:  7.32  (454 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Като малка, голямата й страст са танците. Тогава тя започва уроци по класически балет, мечтаейки някой ден да стане голяма балерина. Но за нейно нещастие, малко преди да завърши обучението си, тя претърпява тежка автомобилна катастрофа. В следствие, едното й коляно е тежко наранено и с това се слага край на танцувалната си кариера.

Мечтата на Наташа за кариера в артистичните среди се осъществява, когато решава да учи актьорско майсторство. След няколко участия в театрални постановки, тя започва да се снима в теленовели.

След ролята на Наташа Клаус в теленовелата "Отмъщението" през 2002 година, в която тя играе ролята на хомосексуалистка, тя спечелва славата и признанието, към които винаги се е стремяла. Но истински големият успех идва след участието й в сериала "Трима братя, три сестри", където си партнира с Майкъл Браун и с когото след това стават едни от най-обичаните и предпочитаните актьори. От този момент, Наташа става истинска звезда.

Привлекателната дама обича да се занимава с фитнес. В свободното си време предпочита да чете и да се радва на компанията на двете си кучета...