Наталия Фариас (Natalia Farias)

Пълно име: Наталия Фариас Ескалера (Natalia Farías Escalera)
Месторождение: Морелия, Мичоакан, Мексико
Родители: Андрея Ескалера Камарго (Andrea Escalera Camargo) и Виктор Мануел Фариас Родригес (Víctor Manuel Farías Rodríguez)

Рейтинг:  7.57  (103 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Наталия Фариас е девойка, която навлиза в трудния свят на актьорите в Мексико. От съвсем малка тя знае, че иска да прекара живота си пред камерите. С така поставената цел, Нат, както я наричат семейството и приятелите, учи усилено в престижен англо-испански колеж в родния си град. След като завършва средно образование, тя заминава за столицата, където се записва да учи в центъра за образование на актьори към TV Azteca. Там тя е забелязана от подуцент на TV Azteca Novelas, който я избира за ролята на Соледад в новелата „Неопитомени красавици" заради нейния талант, но най-вече, защото търси нови лица за този проект.

Наталия споделя, че много би й харесало да учи медицина, но истината е, че актьорството много повече я привлича и за това е решила да посвети живота си на тази професия. Тя признава, че в началото нейното семейство не е приело идеята, но сега, след първата й главна роля, те се гордеят с нея. Чувства се голяма късметлийка, че е получила възможността да участва в новелата „Неопитомени красавици". Това я приближава до крайната й цел - да стане известна актриса.

Наталия споделя, че от съвсем малка се занимава с различни спортове, сред които е предпочитания от нея спорт - тенис. В свободното си време обича да ходи на кино и да се среща с приятелите си.

В живота на Наталия Фариас се случва едно нещастие, което не сломява духа й. Една вечер, докато е в дискотека, тя е нападната и ранена в главата с бутилка. Тогава от TV Azteca започват да мислят коя актриса може да я замени. Но Нат, както винаги, не се предава и решава да продължи със снимките, като при това преработват сценария, за да има основателна причина героинята й да ходи с превръзка. Така в началните серии на новелата, героинята й е нападната в дискотека по същия начин, по който е била нападната Наталия в живота. И успеха на новелата показва, че си е струвала жертвата. Наталия Фариас е удовлетворена от представянето си и признава, че без помощта на останалите актьори, участващи в проекта, едва ли би се справила толкова добре, особено в този толкова тежък за нея период от живота.