Монсерат Пратс (Montserrat Prats)

Пълно име: Монсерат Пратс Олгин (Montserrat Prats Olguín)
Дата на раждане: 6 Февруари 1986 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Сантяго де Чили, Чили

Рейтинг:  9.00  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Монсерат Пратс е чилийска актриса. Тя е най-малката от пет деца и според близките ѝ, тя е най-глезената от всички. Учила е театър в Universidad Finis Terrae. Монсерат започва своята актьорска кариера с предизвикалата полемики теленовела „Mi Primera Vez“ през 2007 година. Едва 20-годишна, Монсерат спечелва прослушването за ролята на Кристина – една девойка на 19, която признава, че е имала сексуални отношения с един работник от фабриката на баща си. Най-ярки остават нейните еротични сцени, в които тя за първи път се появява гола в телевизията.

Репутацията ѝ като актриса започва да нараства с тази роля. В началото на 2008 година комбинира своето професионално обучени с работа във втората ѝ теленовела като актриса - „Aída“ (2008). В тази история, тя интерпретира Лорена, дъщерята на Аида, една много непокорна девойка, която обича да се забавлява и има много приятели.

Благодарение на този персонаж, Монсерат получава ролята, която я прави известна в чужбина. Става дума за Елиса от теленовелата „¿Dónde está Elisa?“ (2009 г.). Това е една от най-сложните роли, които е интерпретирала през своята кратка актьорска кариера.

Въпреки че по средата на историята Елиса умира, популярността на Монсерат не спада и освен това тя започва едно по-тясно приятелство с актьора Кристиан Севе (Cristián Seve), който интерпретира в историята Себастиан. Двамата се оказват съвсем случайно на снимачната площадка на следващата новела на Монерат – „Los Ángeles de Estela“. Според историята, героите на двамата започват сантиментална връзка...

В свободното си време, Монсерат обича да гледа филми, практикува гмуркане и танцува арабски танци. Според близките ѝ, тя е влюбена в работата си и в изкуството като цяло.

Има сериозна връзка с театралния актьор Матиас Хордан Крус (Matías Jordán Cruz), с който учат заедно театър в Universidad Finis Terrae.

Източник: www.lasemifusa.com