Милена Сантандер (Milena Santander)

Пълно име: Милена Милагрос Сантандер Леон (Milena Milagros Santander León)
Месторождение: Каракас, Венецуела
Деца: една дъщеря

Рейтинг:  7.17  (18 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Милена Сантандер е родена на 25 март в столицата на Венецуела. Учила е в училището San José de Tarbes. От съвсем малка показва своето призвание за изкуството - в училище участва в няколко театрални постановки. Завършва средно образование в САЩ, след което се завръща в родината си, където се записва в специалност Журналистика в университета за нови професии.

През младежките си години, Милена се изявява като модел и не пропуска възможността, която й предоставя Аркимидес Риверо, предлагайки й да вземе специално участие в теленовелата „La dama de rosa". След това идва и първата й роля - в теленовелата „Mi amada Beatriz".

В началото на кариерата си, Милена Сантандер се снима в теленовели на компанията RCTV, след което преминава в компанията Venevision, където се снима в редица много успешни теленовели.

Милена се описва като жена с тежък характер. Много лесно сменя настроенията си. Сърдечна, ласкава, чувствителна, спонтанна и креативна - това са качествата, които харесва в себе си. Обожава работата си. Смята, че участията в теленовели е най-добрия подарък, който й е поднесъл живота. Успоредно с това, тя участва в различни театрални постановки.

Отдадена на дъщеря си. В бъдеще иска да открие малък ресторант, където да предлага различна храна. Любимата й храна включва италианска, индийска и японска кухня. За нея, идеалното място за живеене е Рим. Не е подвластна на модата. Но най-важното нещо на света е семейството й.

Източник: s6.zetaboards.com/TVVI