Мигел Абуд (Miguel Habud)

Пълно име: Мигел Анхел Абуд (Miguel Angel Habud)
Дата на раждане: 28 Септември 1964 г.
Зодия: Везни
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина

Рейтинг:  6.93  (14 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Какво повече ти харесва - драма или комедия? - Чувствам, че като актьор трябва да харесва и двете, не се водя от това, което харесва публиката, добре се справям и с двата типа роли.

Липсва ли ти телевизията, когато играеш на театрална сцена? - Да, но смятам, че трябва да разнообразявам ролите.

Имаш ли време да гледаш телевизия покрай толкова много изяви в театъра? - Да, гледането на телевизия ме кара да си почивам. Харесвам най-много документални филми.

От чуждите сериали, като „Отчаяни съпруги" или „Медиум", кой най-много ти харесват? - „Lost" ми е фаворит, а преди беше „Приятели" - голяма комедия.

Искаш ли да участваш в сериал като „Mujeres asesinas"? - Да, много. Но трябва да подпиша договор с Pol-ka, а не с Telefe.

От теленовелата „Името на любовта", голям отзвук имаше твоята романтична връзка с Телма Бирал. Според теб, защо хората харесаха тази двойка, като се има предвид, че не бяха главните герои? - Предполагам, че това се дължи на факта, че това беше една чиста романтична връзка и двамата бяха щастливи въпреки семействата и общественото мнение.

Ти си много спортен тип. Иска ли ти се да изявяваш тази своя страна в ролите? - Да, в действителност, в „Името на любовта", Салвадор се запознава с Долорес на голф-игрището. Авторите са се възползвали от моите умения при написване на ролята.

Източник: television-medios.blogspot.com