Маржори Магри (Marjorie Magri)

Пълно име: Маржори Алехандра Магри Камачо
Дата на раждане: 2 Май 1986 г.
Зодия: Телец
Месторождение: Каракас, Венецуела

Рейтинг:  8.50  (10 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Маржори Магри е венецуелска актриса и модел.

Маржори споделя, че е имала прекрасно детство. А как иначе – като единствено дете, тя е любимка на родителите си, които не са й отказвали нищо. На 14-годишна възраст участва в конкурса за красота „Miss Teen Model Venezuela“, на който се класира сред десетте финалистки. От тогава участва в различни пропаганди и реклами. След като три месеца е „Mega Chica“ в телевизионната програма „Mega Match“, тя решава да се оттегли, за да може да се отдаде на приятелите и училището. От време на време участва в модни ревюта и се явява на няколко прослушвания.

Като модел, Маржори има възможността да представя работата на големи венецуелски дизайнери като Raenra, Giovanni Scutaro, Biglidue. Въпреки това, тя усеща, че професията на модел не е истинската й страст.

След като завършва средно образование, тя се записва да учи Социални комуникации в университета „Santa María“. Но след година и половина тя напуска университета и заминава за Мексико, където остава осем месеца – време, през което тя се възползва от възможността да навлезе в артистичния свят.

Като се завръща във Венецуела, Маржори реализира първата си работа като актриса в младежката история „Con Toda El Alma“. Месеците след края на снимките, тя участва в редица реклами, които се излъчват не само във Венецуела, но и в Колумбия, Чили и други латиноамерикански държави.

След като навлиза в света на драматичните истории с роля в теленовелата „Aunque Mal Paguen“, Маржори окончателно се убеждава, че нейното призвание е именно актьорството. 

Източник: www.venevision.net