Мариана Сеоане (Mariana Seoane)

Пълно име: Мариана Сеоане Гарсия (Mariana Seoane García)
Дата на раждане: 10 Юни 1976 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Паракуаро, Мичоакан, Мексико
Височина: 165 см

Рейтинг:  7.35  (129 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Мариана Сеоане е мексиканска актриса, певица и модел.

Майка й е аржентинка, а по бащина линия баба й е мексиканка, а дядо й - кубинец. Сеоане от съвсем малка показва своите склонности в шоу бизнеса. Като тинейджърка започва нейната кариера на актриса и певица. С годините, Мариана печели голяма слава в Мексико и Латинска Америка.

В началото на своята кариера, Мариана Сеоане има кратка романтична връзка с Луис Мигел, певец-идол за младежите в Мексико.

През 1995 година, Сеоане дебютира в телевизията - снима се в теленовелата „Retrato de Familia" заедно с Алфредо Адаме, Елена Рохо и Хулио Брачо.

През следващите години, Мариана Сеоане участва в няколко успешни теленовели и трупа опит с ветераните в телевизията като Серхио Сендел, Хорхе Салинас, Лорена Рохас, Ектор Соберон и др.

През 2004 година, Сеоане издава първия си албум - „Sere Una Niña Buena". Мариана участва в теленовелата „Rebeca" не само като актриса, но нейната песен „Me Equivoqué" влиза в саундтрака. Тази песен печели сърцата на почитателите и дълго време се задържа на челно място в класациите не само в Мексико.

Мариана Сеоане пуска на пазара четвъртия си диск, от който е и песента „Atrévete a mirarme de frente", която звучи в теленовелата „Буря в рая". Тя се гордее с участието си в теленовелата и четвъртия си диск, в който присъстват изпълнения на класически куимба песни в характерния за нея стил.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Mariana_Seoane