Мария Антониета Дуке (María Antonieta Duque)

Пълно име: Мария Антониета Дуке Саес (María Antonieta Duque Sáez)
Дата на раждане: 2 Март 1970 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Каракас, Венецуела
Близки: брат и сестра-близначка

Рейтинг:  7.13  (55 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Мария Антониета споделя, че много обича брат си и сестра си. Признава, че не веднъж е заемала нейното място, за да я спаси в трудно положение. Красивата Мария Антониета не е само актриса, тя има диплома в областта на Рекламата и Търговията. Посещавала е школата по актьорско майсторство на Venevision.

Тази красива жена е започнала артистичната си кариера в популярната хумористична програма „Bienvenidos", в която работи повече от осем години и тази работа й е позволила да натрупа полезен опит. След като участва в няколко проекта във Венецуела, тя се снима и в Маями, където, според нейните думи, се е запознала с много хубави хора и пази много приятни спомени. Толкова е очарована, че има желание да повтори.

През свободното си време, Мария Антониета обича да танцува, да ходи на плажа и освен това, да организира готварски курсове - освен красива и талантлива, тя е и превъзходна готвачка и обожава да си хапва.

Описва се като романтична жена и добра приятелка. Мечтае да се омъжи и да има деца, като се надява това скоро да се сбъдне.

Източник: www.venevision.net , www.imdb.com