Маргарита Муньос (Margarita Muñoz)

Пълно име: Маргарита Мария Муньос Рохас (Margarita María Muñoz Rojas)
Дата на раждане: 18 Септември 1987 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Питалито, Колумбия

Рейтинг:  7.81  (26 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Маргарита Муньос е колумбийска актриса.

Като дете, Маргарита Муньос живее в семейното имение в Питалито. Учи в родното си място, докато не решава, че иска да стане популярна в колумбийската телевизия, поради което на 13-годишна възраст заминава за Богота.

Учи в Школата на Хулио Сесар Луна (Julio César Luna). Започва кариерата си в телевизията с участия в няколко реклами, благодарение на мениджъра си Джон Себайос (John Ceballos). Бързо печели популярност и през 2003 година получава предложение да участва в теленовелата „Истинският Родриго Леал" на Caracol, в която интерпретира ролята на Валентина Мансур, която иска да привлече вниманието на околните, без да се интересува от последствията.

През 2005 година популярността на Маргарита е още по-голяма и тя се включва в снимките на теленовелата „Los Reyes" на RCN, където се превъплъщава в ролята на Пилар Валенсуела - прилежна и сериозна девойка от висшето общество, която се влюбва в простия механик от квартала, изигран от Хулиан Роман. Същата година е избрана за една от най-красивите в колумбийската телевизия - класация на списанието TV y Novelas.

За личния й живот се носят различни слухове, но Маргарита Муньос отрича всички, освен един - влюбена е в израелския модел Гау Давидян. Наред с него, тя признава, че има няколко големи страсти - конете, актьорството и музиката. Актрисата споделя за желанието си да стане DJ.

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Margarita_Muñoz