Маите Перони (Maite Perroni)

Пълно име: Маите Перони Беориеги (Maite Perroni Beoriegui)
Дата на раждане: 9 Март 1983 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Мексико сити, Мексико
Родители: баща – Хавиер Перони (Javier Perroni)
Близки: двама братя - Адолфо и Франсиско
Височина: 160 см

Рейтинг:  8.30  (111 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Маите Перони е мексиканска певица и актриса. Маите става световно известна като член на успешната група RBD.

Маите Перони е само на единадесет месеца, когато цялото й семейство се премества в Гуадалахара, столицата на щата Халиско в Мексико. Семейството живее там дванадесет години.

Маите учи в центъра за обучение на артисти към Televisa (CEA). Тя взема три години за две.

Дебютира като актриса в теленовелата „Непокорните", където интерпретира ролята на Гуадалупе Фернандес - Лупита, която произлиза от много бедно семейство, но има възможността да учи в едно от най-престижните училища в Мексико сити Elite Way School.

Маите също така е член на мексиканската музикална група RBD, която се събира по време на снимките на теленовелата и се превръща във феномен в Латинска Америка, САЩ и Европа.

В свободното си време, Маите Перони обича да кара ролери.

Маите Перони е била сгодена за режисьора на групата Гуидо Ларис (Güido Laris) RBD повече от три години. Носят се слухове, че има романтична връзка с партньора си в теленовелата „Cuidado con el angel" Уилям Леви, който обяви, че се развежда по същото време, когато Маите обяви за своята раздяла с Гуидо.

През 2007 година, Mattel създава кукли тип Бабри на Маите Перони, Анаи и Дулсе Мария. Тези кукли печелят популярност из Латинска Америка.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Maite_Perroni