Луиса Кулиок (Luisa Kuliok)

Дата на раждане: 20 Март 1953 г.
Зодия: Риби
Семейно положението: омъжена
Съпруг/а: Роберто Романо (Roberto Romano)

Рейтинг:  6.45  (11 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Луиса Кулиок е аржентинска актриса. Надарена с естествена красота, тази талантлива театрална и телевизионна актриса започва своята кариера в културната програма „La mesita de luz", в която тя разговаря с важни личности от различни области.

Нейната успешна кариера, през която е участвала в големи проекти с голям успех, започва в началото на 80-те години с високо оценени роли в теленовели като „Renato" (1978 г.), „Amor gitano" (1983 г.) и „Amo y señor" (1984 г.). През 1989 година се снима в новелата „La extraña dama", благодарение на която тя става световно известна.

Луиса произхожда от скромно семейство. От съвсем млада тя учи театър, въпреки нежеланието на родителите си. Нейната страст винаги е бил театъра, а не телевизията.

Тя се запазва като необикновена жена и смята, че ключът към това се състои в това, че постоянно работи по себе си, не само по физическата си форма. Луиса Кулиок става известна с работата си в теленовелите, обожава адреналина и отговорността, които изискват това. Тя не веднъж заявява, че за да се постигат целите в живота, човек трябва да е честен и последователен, а и късмета винаги помага.

Източник: www.novebox.com